Секс забежките на Мисис Елеонора Манчева

Posted by web-blog on 10:01

Освен като футболна съпруга, чернокоската има и друга слава - на изкусителка на още няколко известни мъже

Мисис България 2006 Елеонора Манчева се оказва доста любвеобвилна. Освен като футболна съпруга, чернокоската,която скоро празнува 30 си юбилей,  има и друга слава- на изкусителка на още няколко известни мъже.
Владо Манчев е типичен мъж под чехъл, който, въпреки изневерите на съпругата си, продължава да я обсипва с подаръци и да й осигурява охолен и безметежен живот. Нещо, което капризната й фантазия и влечение към удоволствия извън дома правят недостатъчно и затова Елеонора не се спира пред нищо.
Първата забежка, която скандализирала все пак Владо, била с Камата, по времето, когато  е бил треньор на съпруга й в първодивизионния Селта Виго в Испания. Свидетели на мъката на Владо разказват, че когато научил, нещастният рогоносец отпрашил с мръсна газ към България с над 200 км в час. Макар да рискувал живота си и кариерата си, талантливият футболист не постигнал нищо.
На родна почва Елеонора не променила своите привички. Новият треньор в ЦСКА на съпруга й – Любо Пенев е следващият, на когото фаталната Нора хвърлила око.  Когато се разчуло, г-жа Манчева отричала упорито и докрай, но излъганият й съпруг не й повярвал.
Светската клюка носи също за секс забежка и с Румен Бояджиев- плейбоят, чието име е желано притежание за  куп миски, манекенки и всякакви звезди от женски пол. Фактът, че Черната Нора никога не излиза с мъжа си Владимир Манчев, потвърждава тези слухове. Много често бившата Мисис Свят е засичана в компанията на столичния сочен като за алиби за най-търсен разводач на чужди жени.
Злите езици изтъкват и факта, че Елеонора, която категорично отказвала да роди дете на мъжа си, излиза с всеки друг, но не и със съпруга си. Това още повече разпалва споровете дали Елеонора е съпругата мечта, за който всички я мислим или клюките са верни.
Зад гърба на прекрасната чернокоска на светско парти, други прекрасни дами говорели, че обществото отдавна е подготвено за новината за един от най-елитните разводи. Най-красивата омъжена българка  непрекъснато „изправя на нокти лудо влюбения си съпруг-футболист”.
Всички знаем и за това, че Елеонора все пак не се  поддава на свалки на чужди мъже и е разбила не едно и две очаквания на пух и прах.
Може би всичко е просто завист...