Адреналинката Яна танцува на пилон

Posted by web-blog on 8:29

След фурора на домашното й порно в интернет, бившата танцьорка от "Господари на ефира" яхна пилона в баровско заведение в Пловдив.
Яна развъртя тяло така, че посетителите в бара влязоха в нета през телефоните си, за да прегледат отново порно клипчето й, пише "Под тепето".

Игривата адреналинка бе една от петте балерини в шоуто на Галя от Сатен Sex and the girls, но бе представена като специалната звезда.

Не е кой знае какво, всичко е заради порното в интернет, недоволстваха дами, чиито кавалери се бяха захласнали да гледат изпълнението на Янчето на пилона.

Сатенката Галя пък освен като шефка се изявяваше и като фотограф. Бившата танцьорка в Шоуто на Слави направи стотици кадри на подопечните си танцьорки от балета с полупрофесионален апарат Канон. Хореографката най-дълго задържа обектива си върху тялото на бившата адреналинка и обявена от интернет надървеняците за кралица на домашното порно Яна.

"Харесва ми да снимам. Супер яко е. На всяко участие съм с моя приятел фотоапарата и ми доставя огромно удоволствие да запечатвам важните мигове от шоуто", сподели певицата.